ULEI DE CÂNEPĂ Fabrică CANAH din Salonta)
ULEI DE CÂNEPĂ
Bogat
în Omega3 şi Omega 6, Uleiul de Cânepă Hemp Essentials da o
savoare deosebită mâncărurilor, având un gust, de nuca, şi
crează spaţiu pentru imaginaţie în bucătărie.
BENEFICII
- 80% din Uleiul de Cânepă Hemp Essentials este reprezentat de acizii graşi polinesaturati, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa -linolenic (notat AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (notat AL, un acid gras Omega 6).
- Uleiul de cânepă este cunoscut că uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman
- Acizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge
- Acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilor.
- Aceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.
- O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL).
- Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Uleiul de Cânepă Hemp Essentials este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu