Alga AFA


Alga AFA – cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem, care susţine procesul natural de reînnoire, refacere şi regenerare celulară 


1. CELULE STEM - ALGA AFA - Regenerarea celulară a organismului 

2. Ce conține ALGA AFA? 
3. Compoziția chimică a Algei AFA 
4. Efectele Algei AFA în organism  
5. Mod de acţiune 
6. Studii clinice - Cercetări științifice - Alga AFA 
7. Mărturii ale oamenilor de ştiinţă 
  
  
  
  
CELULE STEM - ALGA AFA - Regenerarea celulară a organismului 
  
Gama Celule STEM are la bază Alga AFA, cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. 
Celulele STEM sunt celulele care se transformă într-o mare diversitate de celule diferenţiate, specializate, precum: celulele nervoase, osoase, hepatice etc. În acest mod se reînnoiesc celulele organismului, se repară şi se refac acele ţesuturi afectate sau distruse. Atunci când un organ este supus unui proces care necesită reînnoire, cum ar fi o afecțiune, un accident sau procesul natural de îmbătrânire, din măduva osoasă se eliberează Celulele STEM necesare vindecării. 
Celulele STEM eliberate migrează la organul afectat unde se proliferează și se diferențiază în celule ale acelui organ, sprijinind procesul natural de reînnoire, refacere şi regenerare celulară. Pe măsură ce îmbătrânim, capacitatea de regenerare a Celulelor STEM scade. Astfel, organismul nostru se reface mai greu şi este mai puţin rezistent în faţa diverselor afecţiuni. 

Din acest motiv, cercetătorii au studiat numeroase substanţe bioactive capabile să mențină, în timp, această capacitate de multiplicare şi regenerare a Celulelor STEM. Concluzia acestora a fost că există anumite vitamine și flavonoide care promovează regenerarea Celulelor Stem și întăresc sistemul imunitar şi la vârste înaintate. Cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM este Alga AFA. 
  
  
  
  
  
Ce conține ALGA AFA? 
  
Alga AFA conţine una dintre cele mai echilibrate, complete şi complexe formule de nutrienţi dintre toate alimentele naturale: 12 vitamine, 27 minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali, precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor.  
Mineralele din Alga AFA sunt foarte  uşor de absorbit, având în vedere că sunt strâns legate de aminoacizii conţinuţi de algă. 

  
Alga AFA este un “super-food”şi se numără printre alimentele naturale cele mai bogate în nutrienţi de pe Pământ. Alga AFA originală și organică există într-un singur loc în lume unde ea creşte în cantităţi suficiente şi are proprietăţi terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, SUA. 
Alga AFAnu a putut fi cultivată cu succes nicăieri altundeva, nici măcar după decenii de cercetări. 
Complexul de vitamine B în Alga AFA: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12(într-o concentraţie mare), vitaminele C, E, F, K, - deficitul prelungit de vitamine poate duce la boli, unele chiar foarte grave și potențial fatale. Un studiu italian, realizat cu Alga AFA pe subiecţi vegani, a demonstrat, de altfel, capacitatea mare de absorbţie a vitaminei B12. 
Minerale în Alga AFA:calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu sunt prezente în Alga AFA în forme organice, legate de aminoacizi sau proteine, care le cresc astfel foarte mult biodisponibilitatea, respectiv gradul în care sunt asimilate în organism. Mineralele esenţiale sunt necesare pentru funcţionarea normală a organismului şi pentru menţinerea homeostaziei. 
Oligoelemente în Alga AFA:bor, clor, crom, cobalt, cupru, staniu, fluor, germaniu, iod, mangan, molibden, nichel, seleniu, siliciu, titan, vanadiu, zinc – sunt necesare cantităţi mici pentru necesităţile vitale ale organismului. 
  
Compoziția chimică a Algei AFA 

  
carotenoide - Alga AFA este de 10 ori mai bogată în betacaroten decât morcovii sau broccolii 
proteine - circa 62% din compoziția algei AFA este reprezentată de proteine 
complexul de vitamine B: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12 
vitaminele C, E, F, K 
toți aminoacizii esențiali și semiesențiali 
minerale: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu 
oligoelemente: bor, clor, crom, cobalt, cupru, staniu, fluor, germaniu, iod, mangan, molibden, nichel, seleniu, siliciu, titan, vanadiu, zinc. 
Omega 3 
clorofilă 
ficocianine 
enzime, polizaharide 
  
  
Efectele Algei AFA în organism 
  
ALGA AFA: 

Este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM 
Creşte nivelul energetic al organismului 
Creşte capacitatea mentală 
Îmbunătățește memoria 
Reduce procesele inflamatorii 
Capacitate mare antioxidantă – are ca efect neutralizarea şi eliminarea radicalilor liberi şi stoparea proceselor de oxidare celulară 
Capacitate mare de detoxifiere – eliminarea toxinelor şi a metalelor grele din organism 
Regenerare celulară la nivelul tuturor claselor de celule din organism – celule sanguine, hepatice, pancreatice, osoase, nervoase etc 
Reduce depresia, efectele negative ale stresului, îmbunătăţeşte starea de spirit 
Revitalizează întregul organism 
Stimulează şi întăreşte sistemul imunitar 
Stimulează digestia 
Are efecte antialergice 
Reglează nivelul colesterolului şi al glicemiei 
Susţine şi protejează sistemul cardiovascular 
Are un nivel caloric scăzut, fiind potrivită în susţinerea dietelor de slăbit 
  
Mod de acţiune 
  
  • Testele clinice au arătat că Alga AFA ajută celulele natural killer (NK) să treacă din circulaţia sanguină în interiorul ţesuturilor. Aceste celule au abilitatea de a găsi şi de a recunoaşte celulele canceroase sau cele infectate cu  viruşi şi le distrug. 
  • Alga AFA conține un spectru mare de antioxidanți puternici, fitonutrienți, ficocianină, carotenoide, clorofila, acizi grasi omega-3, polizaharide, vitamine, minerale. Alga AFA este, de asemenea, bogată în enzime. AFA conține molecule unice care modulează diverse aspecte ale sănătății umane, cum ar fi feniletilamina (AEP), molecula fericirii, care măreşte forţa de concentrare şi atenţia, este antidepresivă şi modulează starea de spirit. 
  
  
  
Studii clinice - Cercetări științifice - Alga AFA 
  
Alga AFA - Celule STEM:Un studiu de referință s-a realizat pe un grup de voluntari cu vârste cuprinse între 20 şi 65 de ani, cărora li s-a administrat, fie câte 1 g de Alga AFA, fie placebo. După administrarea Algei AFA, voluntarii au rămas în repaus două ore, timp în care li s-au recoltat probe de sânge la 30, 60 și 120 de minute. Rezultatele au fost remarcabile! La o oră după consumul Algei AFA s-a constatat o creștere semnificativă a numărului de Celule STEM CD34+. Conform analizelor de laborator, s-a ajuns la o creştere medie de 25% a acestora! 
Ismail ZM et all. “The effect of in vivo mobilization of bone marrow stem cells on the pancreas of diabetic albino rats (a histological & immunohistochemical study)”, Int J Stem Cells. 2013 May;6(1):1-11. 
  
Alga AFA - sursă naturală de B12:Vitamina B12 este esenţială pentru funcţionarea normală a organismului. Persoanele vegane trebuie să-şi găsească o sursă vegetală de vitamina B12. Din păcate, multe surse vegetale de vitamina B12 conţin doar analogi de vitamina B12,  

inactivi din punct de vedere biologic. Scopul acestui studiu a fost de a determina dacă, suplimentarea cu Alga AFA a unui grup de vegani, va afecta favorabil nivelul de vitamina B12. 
Au fost 2 perioade de studiu: 3 luni fără Alga AFA şi 3 luni cu administrare de Alga AFA. S-au determinat nivelele de B12, folat şi de homocisteină. 
După perioada de testare cu Alga AFA s-a constatat o creştere semnificativă a vitaminei B12 şi o scădere a concentraţiei sanguine de homocisteină. Homocisteina este un produs toxic de descompunere acumulat în organism prin metabolismul proteic, fiind de aceea fixat rapid cu ajutorul vitaminei B12 și a acidului folic și transformat în metionină. Scăderea nivelului de homocisteină, la grupul tratat cu Alga AFA, arată eficienţa biologică a vitaminei B12 din Alga AFA. 
Baroni L et all, Effect of a Klamath algae product (“AFA-B12”) on blood levels of vitamin B12 and homocysteine in vegan subjects: a pilot study. Int J Vitam Nutr Res. 2009 Mar;79(2) 
  
Alga AFA - Puternic antioxidant:Studiul realizat, timp de 2 luni, pe femei aflate în postmenopauză, tratate cu Alga AFA. La sfârșitul perioadei de suplimentare a dietei cu Alga AFA, peroxidarea lipidelor plasmatice a scăzut semnificativ, în timp ce sistemul antioxidant global s-a îmbunătățit datorită creșterii semnificative a concentrațiilor plasmatice de carotenoide, tocoferoli și retinol. În plus, calitatea vieţii femeilor şi simptomele asociate menopauzei s-au îmbunătăţit considerabil. 
Studiu realizat de: Benedetti S, Benvenuti F, Pagliarani S, Francogli S, Scoglio S, Canestrari F. “Antioxidant properties of a novel phycocyanin extract from the blue-green alga Aphanizomenon flos-aquae.” Life Sci. 2004 Sep 24;75(19):2353-62. 
  

Alga AFA - Reglează depresia la menopauză:Tranziţia femeii la menopauză este însoţită de multe simptome neplăcute. Acest studiu a analizat efectul administrării, timp de 2 luni, a Algei AFA, unui grup de femei aflate la menopauză, care nu au urmat terapie hormonală.   
Acestea au fost împărţite în două grupuri. Primul grup a primit 1600mg/zi de Alga AFA, iar celălalt a primit placebo. La grupul tratat cu Alga AFA s-au constatat schimbări puternice în calitatea vieţii, în starea de spirit, eliminarea anxietăţii și atitudinii depresive. 
Genazzani AD et all, [Effects of Klamath Algae extract on psychological disorders and depression in menopausal women: a pilot study]. Minerva Ginecol. 2010 Oct;62(5):381-8 
La grupul tratat cu Alga AFA s-au constatat schimbări puternice în calitatea vieţii, în starea de spirit, eliminarea anxietăţii și atitudinii depresive. 
  
  
  
  
Mărturii ale oamenilor de ştiinţă 
  
  • Dr. Fred Bisci- ,,Ca un nutriţionist clinician, cu peste 40 de ani de experienţă, am fost impresionat şi încântat de felul în care Alga AFA ajută într-o gamă atât de variată de probleme de sănătate. Alga AFA are versatilitatea terapeutică a unui adaptogen adevărat, hrăneşte corpul și mintea pe mai multe căi metabolice la cele mai profunde nivele fiziologice." 
  • Linda Page, N.D. Ph.D.- este doctor, autor și profesor. "Algele marine pot transforma complet sănătatea. O cură cu alge marine, în special Alga AFA, este metoda perfectă pentru corp să primească beneficiile de care are nevoie. Sunt nenumărate motive pentru care recomand Alga AFA: scăderea în greutate, controlul celulitei, detoxifiere, păr și piele sănătoase, și multe altele. Algele marine - un dar neprețuit dat de către apă!" 

Magazin naturist Salonta, Avilomy srl,

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vermicin forte

Aterostop

Hofigal - Reglacid